Esküvő Balin

Tervezed az esküvődet a közeljövőben, s valami nagyon emlékezetes ünnepséget szeretnél egy paradicsomi környezetben? A legjobb választás Bali erre a különleges alkalomra. Ne törődj semmivel, csak élvezz ki minden pillanatot szíved választottjával, minden mást bízz ránk!

Bali gyönyörű tengerpartjai, zöldellő rizsteraszai, vagy a luxus hotelek trópusi kertjei, privát tengerpartjai igazán különleges helyszínt nyújtanak az álomesküvődhöz.

Balin házasodni nem csak szimplán egy szertartást jelent. Különleges, isteni energia lengi be az egész szigetet, ami meglátod, kihatással lesz rád, a partneredre és a házasságodra is.

Örömmel állunk rendelkezésedre, hogy megszervezhessük az esküvődet Balin, csak úgy, mint a szigeten való tartózkodásodat, szállásokkal és különböző kirándulásokkal.

Csomagunk kínálataiban számos helyszín közül választhatsz kedvedre, csak úgy, mint a gyönyörű tengerpartok, sziklás partok, hotelek, pavilonok vagy villák.

De ha saját elképzelésed van a helyszínt illetően, oszd meg velünk és megvalósítjuk a kívánságodnak, igényeidnek megfelelően.

 

Tengerparti helyszínek

Kedvező áron, kevésbé költséges esküvőket lehet szervezni pl. Balangan tengerpartján, vagy a tengerparti sziklákon, vagy Kedongenan tengerparton.

Ezek teljesen érintetlen helyszínek, szállodai létesítmények nélkül. A természet szerelmeseinek kiváló helyszín.

Más tengerparti helyszínek Jimbaran öbölben, Canggu, Seminyak és Nusa Dua tengerpartjain. Ezek a helyszínek mind 1-1 hotelhez tartoznak, akik rendelkezésünkre állnak az éttermi és egyéb szolgáltatásaikkal.

 

Hotelek

A Balin lévő szállodák tökéletes és gyönyörű esküvői helyszíneket biztosítanak.

Választhatsz, hogy a szállodák kertjében, a hozzájuk tartozó tengerparton vagy az esküvői kápolnában szeretnél házasodni.

A szállodák kiválóak arra nézve is, hogy az esküvő után közös vacsorát, esküvői partit is lehet szervezni.

Balin rengeteg féle hotel, különböző helyszínekkel áll a kínálatunkban, ahol megtarthatod az esküvődet.

Pl:  Seminyak, Sanur, Nusa Dua, Ubud és még temérdek más hely is.

Esküvői kápolnák

Bali híres csodálatos esküvői pavilonjairól, kápolnáiról.

Azoknak a pároknak, akik a tökéletes eleganciát részesítik előnyben, a kortárs építészeti stílusú esküvői kápolnák a legmegfelelőbb helyszín.

Esküvői kápolnákat ajánlunk Uluwatu, Jimbaran, Seminyak, Canggu és Nusa Dua partjain.

 

Villák

Számos, különböző rendezvény lebonyolítására alkalmas villát kínál Bali, rengeteg féle helyszínnel.  A kínálatunkban szereplő villák mind alkalmasak magára az esküvői szertartás lebonyolítására, valamint az azt követő esküvői vacsorára, partira is. Befogadóképességük: 30-200 vendégig terjed

A fő csomagjaink mellett boldogan segítünk más szolgáltatások megszervezésében is, csak úgy, mint:

– esküvői video készítése

– romantikus vacsora a menyasszonynak és a vőlegénynek

– profi sminkes és fodrász

– esküvői parti a vendégeiteknek

– további elő- illetve utófotózás

– hagyományos élő balinéz rindik zene aláfestésnek a szertartás alatt

– balinéz gamelan előadás (kb. 30 perc)

– hegedűművész

Csomagok

Szimbolikus balinéz esküvő

A csomag tartalmazza: -választott helyszín (tengerpart, hotel, kápolna, villa) -szimbolikus esküvő egy balinéz pap közbenjárásával -hagyományos balinéz esküvői ruha -smink

Az egykori eskütétel megújítása

A csomag tartalmazza: -választott helyszín (tengerpart, hotel, kápolna, villa) -az egykori eskütétel megújítása egy balinéz keresztény/protestáns pap közbenjárásával -választott dekoráció

Szimbolikus esküvő

A csomag a következőket tartalmazza -választott helyszín (tengerpart, hotel, kápolna, villa) -szimbolikus esküvő egy balinéz keresztény/protestáns pap közbenjárásával -választott dekoráció

Tengerparti szimbolikus esküvő

A csomag a következőket tartalmazza ✓ tengerparti helyszín ✓ magyar ceremóniavezető ✓ egyszerű dekoráció: ✓ 2 balinéz díszernyő ✓ feldíszített kis