Siófoki Bali Apartmanok
0%
palm palm

Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írjon egy új bejegyzést a Vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címét nem lehet közzétenni.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételére.
bejegyzés
Edit Edit írta augusztus 8, 2019 at 2:47 du.
Ha igazán ki akarsz kapcsolódni, ha igazán el akarod felejteni a szürke hétköznapokat akkor Balira kell utaznod !!! A csodálatos táj, a kényelmes, gyönyörű szállás, a kiszolgálás, a programok olyan élményben részesítenek amit soha nem felejtesz ! Egyetlen olyan nap van csak amikor nagy valószínűséggel rosszul fogod magad érezni, ez a hazautazás napja.
Lajos Lajos írta május 5, 2019 at 6:44 de.
Bali! Az elérhető csoda! Egy életre szóló élményt kaptunk! Megcsodálhattuk az évszázados építészeti remekekt! Bebarangoltuk Észak-,Dél-,Kelt-, és Nyugat Balit! Megtapasztaltuk a balinéz vendéglátást, "megvizsgált" egy balinéz gyógyító, akinek a karkötőjét még mindig hordom! Számtalan csoda ért minden nap! Megitattam kávéval a Charlie Csokigyárának libáját, élveztem az óceán vizének simogatását, Isteni friss gyümölcsöket etteM, és a helyi ételek ízét még mindig a számban érzem! Az utazásszervezés professzionális volt! Köszönöm Balitours! Mindenkinek ajánlom!
Kerekes Tamás Kerekes Tamás írta április 9, 2019 at 10:54 du.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy eljuthattam oda és nekem is részem lehetett az ottani csodákban! Köszönet a szervezőknek mindenért!
Tóth Éva Tóth Éva írta március 12, 2018 at 11:03 de.
Egyszer volt,hol nem volt az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy Bali nevű sziget,az Istenek szigete ahová megérkeztünk, egyenesen a paradicsomba csöppentünk. A fákról illatos egzotikus virágok csüngtek, a füstölők vanília illata lenget körül mindent, az emberek fülig érő szájjal mosolyogtak ránk és tudtuk, hogy 3 hétig ebben a varázslatos világban fogjuk tölteni a napjainkat. Kedves Erika! Megszeretnénk köszönni Neked azt a csodát,amiben részünk volt. Minden pillanatát nagyon élveztük, örülünk ,hogy általad megismerhettünk egy másik világot és egy másik kultúrát. Köszönjük a sok szervezést és segítséget,amit tőled kaptunk. Csodálatos esküvőnk,nászutunk és nyaralásunk volt. Életreszóló élményekkel lettünk gazdagabbak. Köszönjük.
+

Válasszon szobát

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *