Siófoki Bali Apartmanok
0%
palm palm

Spirituális tanácsadás

author
Soltész Lajos
január 15, 2020

 Elakadtál, nem tudod hogyan tovább, ködbe vész a jövő, bármerre lépsz csak problémák gondok, fájdalmak várnak ?

Néha nem látjuk a fától az erdőt, néha elég, ha el tudjuk mondani valakinek és ha megfogalmazzuk már más színben tűnik fel minden.

Felajánlom Neked időmet, figyelmemet, tapasztalataimat, elfogadásomat, hogy el tudd mondani  a Téged nyomasztó problémákat anélkül, hogy bárkit is megbántanál szeretteid közül.

A lehetőség Siófokon  adott, vagy skypon.

A díja óránként 7000 ft. Telefonos időpont-egyeztetés után

20/200-8074 Dr. Varga Edit

A beszélgetés nem pszihoterápia, és nem kötődik egy spirituális technikához sem, Rád lesz szabva, terveim szerint azt derítjük ki Neked mi lenne a legjobb.

A megoldáshoz tudok javasolni számodra technikákat, spirituális választerápia, access bars, belső gyermek terápia, meditáció stb.

Magamról: 49 éves orvosnő vagyok. Már a tanulmányaim során is sejtettem, hogy az ember sokkal több, mint szervek és bikokémiai folyamatok jól szervezett egysége. Keresésre indultam, válaszokat kerestem arra, amire a tudomány nem tudott választ adni, de jó lett volna tudni. Számos irányzattal megismerkedtem, a katolikus valláson át a meditációs technikákig. Nem értem a végére, de úgy érzem eljött az ideje, hogy a tudást és tapasztalatot amit eddig összeszedtem másokkal is megosszam.

Nem tudom a tutit, de talán együtt könnyebben megtaláljuk a hogyan továbbot, ami számodra megfelelő.

Ha úgy érzed jó lenne egyet beszélgetni, keress nyugodtan, szeretettel várlak.

 

 

 

Posztolva Bejegyzések

Írjon hozzászólást

+

Válasszon szobát

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *