Siófoki Bali Apartmanok
0%
palm palm

Utazási feltételek

author
bali_admin
április 3, 2019

Általános információk

A balitours.hu  számos hotellel és más idegenforgalomban dolgozó céggel működik együtt Indonéziában, hogy a szállások, túracsomagok, s a kalandtúrák színes választékát tudja az utasok elé tárni.

A megadott csomagárak csak és kizárólag a balitours.hu oldalán történő közvetlen foglalás esetén érvényesek.

Az oldalon feltűntetett árak bármilyen előzetes értesítés nélkül változhatnak.

 

Foglalás menete

A kiválasztott szolgáltatásról (csomagok, egész napos kirándulások, kalandtúrák, esküvő, stb.) az iroda e-mail címén (info@balitours.hu) keresztül lehet ajánlatot, bővebb információt kérni, vagy a választott szolgáltatást lefoglalni.

A balitours.hu 24-72 órán belül elküldi a visszaigazolást, a pontos információkkal, pontos árajánlattal USA Dollárban és a fizetési határidő megjelölésével, (ami a végleges foglalás megerősítésének határideje is egyben). A foglalás egészen addig nem tekinthető véglegesnek, amíg az utas nem teljesíti a teljes összeg 50%-ának befizetését az Indonéz utazásszervező felé a meghatározott fizetési határidőn belül, illetve a regisztrációs költséget (napi 10 USA Dollár) a visszaigazolásban megadott számlaszámra.

A meghatározott fizetési határidő figyelembe nem vétele, s a fizetés nem teljesítése a foglalás lemondását vonja maga után automatikusan, előzetes értesítés nélkül.

A teljes összeg 50%-ának befizetése után az Indonéz utazásszervező  kiállítja az igénybe vett szolgáltatás(ok) és szállás(ok) voucherét. Ebből egy példány az Indonéz utazásszervezőnél, 1 példány pedig a balitours.hu utas-szervezőnél marad kiegészülve az útitervvel, a másik példányt pedig e-mailben elküldjük az utasnak, a nyugtával együtt a teljesített szolgáltatások bizonyítékaként.

 

Árak

Az oldalon szereplő összes ár USA Dollárban van feltűntetve, mely árak már tartalmazzák az Indonéz 21%-os adót és szolgáltatási díjakat, valamint a magyarországi aktuális forgalmi adókat.

Az balitours.hu utas-szervező fenntartja a jogot, hogy az oldalon szereplő különböző szolgáltatások árait bejelentés nélkül, bármikor idő előtt megváltoztathatja.

 

Fizetési feltételek

Az utas köteles először foglalásnál a teljes részvételi díj 50%-át befizetni, majd a Balira érkezés előtt egy hónappal pedig a hátramaradt összeget. Mindkettőről számlát küldünk ki emailben, a fizetési határidő megjelölésével.

A meghatározott fizetési határidő figyelembe nem vétele, s a fizetés nem teljesítése a foglalás lemondását vonja maga után automatikusan, előzetes értesítés nélkül.

Az Indonéz utazási iroda 1 féle lehetséges fizetési módot fogad el:

Bankszámlára (indonéz) történő átutalás.

Az utas-szervező iroda szintén csak utalást fogad el, bankszámlára USA Dollár, vagy HUF pénznemekben. (MNB utalásnapi árfolyamon)

 

Útlemondás

Bármilyen változás vagy útlemondás esetén az utas írásban, e-mailben köteles értesíteni az utas-szervező balitours.hu-t, az info@balitours.hu email címen.

Ha az utas a saját érdekkörében felmerült okból áll el az utazástól, akkor az Indonéz utazási iroda részére a részvételi díj százalékában kifejezett alábbi átalány összegű bánatpénzt köteles fizetni:

Útlemondási díj/fő:

~ 30%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 60-45 nappal az érkezés előtt történik, Bali helyi idő szerint

~ 50%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 45-10 nappal az érkezés előtt történik, Bali helyi idő szerint

~ 100%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 10 napon belül az érkezés előtt történik, Bali helyi idő szerint

~ 100%-a a teljes részvételi összegnek, ha az utas egyáltalán nem jelenik meg, vagy csökkenti a tartózkodási idejét

A bánatpénz összege és az elállási időszakok a fentiektől eltérően is alakulhatnak, attól függően, hogy a különböző szállodák, szolgáltatók milyen határidőt vagy eltérő visszafizetési feltételeket kötöttek ki.

A regisztrációs költség, útlemondás esetén 100%-ban a balitours.hu utas-szervezőt illeti, bánatpénz jogcímen.

 

Utazáshoz szükséges dokumentumok

Minden Indonéziába utazó utasnak rendelkeznie kell érvényes útlevéllel, aminek az Indonéziába való megérkezést követően még +6 hónapig érvényesnek kell lennie, valamint az utasnak rendelkeznie kell retúr repjeggyel is!

 

Megállapodás

Az Indonéz Köztársaság törvényei az irányadók a megállapodásban. Minden olyan követelésben vagy pereskedésben, ami felmerül a megállapodás során, az Indonéz Köztársaság rendeletei, törvényei döntenek.

 

További feltételek

További feltételek vonatkozhatnak a foglalásra, különböző szolgáltatások beszerzésére, melyeket az utas elfogad, mint egyéb feltételeket.

 

Kommunikáció

Mivel a kommunikációs fő csatornánk az e-mail, s minden szerződés, foglalás azon keresztül zajlik, ezért nagyon fontos, hogy az utas meggyőződjön róla, a pontos e-mail címét adja meg nekünk!

 

Egészség és fizikai állapot

Az utasnak az utazást megkezdvén jó egészségi állapotban kell lennie. Saját maga felelős a saját egészségi állapotáért. Abban az esetben, ha a túra résztvevője súlyos beteg, orvos által kiállított egészségügyi papírt kell bemutatnia, hogy alkalmas az utazásra. Sem a Magyar sem az Indonéz partner nem vállal se felelősséget, se jogi kötelezettséget az utas egészségügyi állapotáért.

Mind a Magyar, mind az Indonéz partner nyomatékosan ajánlja, hogy minden utazni kívánó személy rendelkezzen megfelelő utasbiztosítással.

 

Posztolva Bejegyzések

Írjon hozzászólást

+

Válasszon szobát

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *